HST Nieuws

Aldi Dieren nieuwbouw behandeld door HST Kalkar

aldi

Bart Massen heeft zijn pensioen leeftijd bereikt

Onder het genot van een hapje en drankje in café De Schilderij heeft hij de cadeaus van z'n collega's en directie van vestiging Dieren in ontvangst mogen nemen . Bart heel erg bedankt , we hopen van de jonge lichting die het nu overneemt net zoveel arbeid en plezier te krijgen.

cinemac

Meerlagen chroom behandeld voor De Koning Party & Events

Diploma coating inspecteur behaald

diploma coating inspecteur

Dat wij al jaren de hoogst haalbare label qualisteelcoat C5-m hebben is toch een bevestiging van continuïteit op de kwaliteit en elke dag controle te hebben op de coatings, apparatuur, ovens, straalmiddel en meer. HST gaat net even een stapje verder want naast dit hoogst haalbare label is intern ook nu het diploma coating inspecteur behaald bij NACE international.

HST werkt mee aan de renovatie van het Grafisch Lyceum Rotterdam

grafisch lyceum rotterdam

Het Grafisch lyceum Rotterdam is geheel gerenoveerd. Wij zijn er trots op dat wij voor dit project al het coatwerk mochten doen.

HST werkt aan Cinemec in Nijmegen

Het nieuwe zeer grote bioscoopcomplex van CineMec in Nijmegen-Noord wordt duurzaam, klimaatneutraal en op een naaldenfundering gebouwd. HST heeft het verzinken en meerlagen systeem mogen toepassen op trappen, hekken, constructiedelen enz.

HST doet mee met de Giro d‘Italia

Het parcours van de Giro d´Italia in de gemeente Rheden is nu duidelijk gemarkeerd. Langs de gehele route zijn de door ons 150 roze gespoten fietsen geplaatst.

Giro d'Italia afbeelding

Koninklijke Gazelle kiest voor HST Europe

Ook de Koninklijke Gazelle te Dieren heeft met de nieuwe productiehal gekozen voor de juiste partner.
Constructiedelen, trappen, machines, diverse soorten karren enz. wordt nu door HST met de gewenste snelheid en kwaliteit verzinkt en gecoat.

logo Gazelle foto Gazelle

HST Europe Nederland ook NEN-EN 1090 gecertificeerd

HST europe Nederland is zowel qualisteelcoat C5 als NEN-EN-1090 gecertificeerd. De Ce markering die zijn vastgelegd in de NEN-EN-1090 is van toepassing op alle onderdelen van dragende staalconstructies.
Bij deze certificering heeft het IFO (Institut Für Oberflächentechnik) vastgesteld dat de kwaliteit van de mensen, de productiemiddelen, de locaties en het productiecontroleproces van HST Europe Nederland voldoen aan de richtlijnen van NEN-EN 1090. Doordat wij zowel qualisteelcoat C5 als NEN-EN-1090 gecertificeerd zijn hoeven de klanten van HST europe Nederland niet de gehele oppervlakte behandeling van a tot z te beschrijven. De klanten van ons bespaart dit veel tijd en ze krijgen hiermee van ons constante kwaliteit.

MFA-Noord

Project Aruba MFA Noord

Onze projecten gaan ook ver de grens over. Nu de 1e fase duplex per schip geleverd naar Aruba.

Goma

HST spuit de nieuwe productiehal van Goma in Hengelo

Logo Quali Steel Coat

HST Europe Nederland b.v. Qualisteelcoat gecertificeerd

HST Europe Nederland b.v. is Qualisteelcoat gecertificeerd voor hoogste haalbare milieuklasse Exterior C5. Dit certificaat geeft u de zekerheid van de beste coatsystemen op (verzinkte) stalen ondergronden.

Qualisteelcoat is een internationaal kwaliteitslabel voor het natlakken en poedercoaten op staal. Het keurmerk gaat uit van keuring van het coatingproces, het verfsysteem, de inhouse control en het eindproduct. De eisen zijn vastgelegd in een specificatie die op te vragen is via info@visem.nl. De specificatie gaat uit van algemeen gangbare normen en processen waarbij met name vastgelegd wordt hoe een hoge en betrouwbare kwaliteit verkregen kan worden. Dit wordt bepaald door een internationaal samengestelde technische commissie en bestuur. De keuring en inspectie gebeurt door onafhankelijke door Qualisteelcoat geaccrediteerde labs en inspecteurs. In ons land is dat IFO Nederland. De Nederlandse licentiebeheerder is de Visem.

Behandeling Stadskantoor Utrecht

HST Europe Nederland BV bouwt mee aan het Stadskantoor Utrecht

Stadskantoor utrecht is voor ons toch één van de grotere projecten waarvan wij de hekken, Leuningen, trappen enz. mochten behandelen. Ook de gevelconstructie van de parkeergarage waarin o.a. frames, Hoeklijnen en 20km buis in zit wordt nu verzinkt en op kleur gebracht door HST Europe Nederland b.v.

Behandeling vogelquarantaine

Vogelquarantaine Burgers Zoo verzinkt en voorzien van poedercoating

HST heeft de vogelquarantaine in Burgers Zoo in Arnhem verzinkt en voorzien van een poedercoating. Inmiddels is een nieuwe opdracht in behandeling voor de dierentuin om het neushoornverblijf te verzinken.

fauna-passage-ankeveen

leuningwerk voor fauna passage N236 te Ankeveen

HST behandelt momenteel het leuningwerk van circa 80 ton voor de fauna passage t.b.v. de N236 te Ankeveen. De behandeling bestaat uit het verzinken en het aanbrengen van een 3-laags natlaksysteem.

Kunstproject Elst

HST behandelt kunstproject in Elst

HST Europe heeft een kunstproject van kunstenaar Ralph Lambertz in een duplex behandeld.

Hotel Bolwerk Gouda

HST behandelt trappen en hekwerken Hotel Bolwerk Gouda

HST Europe heeft voor het hotel Bolwerk in Gouda alle trappen en het hekwerk behandeld.

photo

HST behandelt trappen en hekwerken Ziekenhuis Zutphen

HST Europe heeft voor het Gelre ziekenhuis in zutphen alle trappen en het hekwerk behandeld, zowel binnen als buiten.

photo

HST neemt de nieuwe website in gebruik

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een nieuwe website gelanceerd. Wij zijn hier erg trots op! marQo webwerk ontwierp in opdracht van HST een nieuwe website die past bij de uitstraling van het bedrijf. De site ademt een rustige sfeer en is zeer overzichtelijk. Wij hopen dat het uw vragen beantwoordt. Is dit niet het geval? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.